Tuesday, December 8, 2009

Όλη η Αλήθεια για τους Μακεδόντσκι

Ο μακεδονικός λαός κατοικεί στην περιοχή του Βορείου Αιγαίου για περίπου 250.000 χρόνια. Σύμφωνα με έρευνες που έκαναν καθηγητές απ’ το πανεπιστήμιο της Γερμανίας, το μακεδονικό έθνος δημιούργησαν οι πρώτοι homo sapiens οι οποίοι ξεκινώντας απ’ τη Μακεδονία εποίκησαν όλον τον πλανήτη ζευγαρώνοντας με άλλα κατώτερα είδη.

Οι Μακεδόνες ήσαν οι πρώτοι που ασχολήθηκαν με τις τέχνες, τα γράμματα και τις επιστήμες. Μεταξύ των πιο γνωστών εφευρέσεών τους περιλαμβάνονται ο τροχός, η φωτιά, το νερό, το τηλέφωνο, το πάτωμα, η μανιβέλα, ο μπουλκουμές, το μπαλοντίβανο, το διαστημικό υπερόπλο, το i-phone, η σιδερόβεργα και το τελεφερίκ.

Γενναίοι και ατρόμητοι μαχητές οι Μακεδόνες γρήγορα υπέταξαν όλους τους λαούς και έγιναν παγκόσμιοι κυρίαρχοι δημιουργώντας έναν πολιτισμό πιο εξελιγμένο απ’ τον σημερινό. Μια μεγάλη καταστροφή όμως που έγινε το 54.671 π.Χ., όταν κατά λάθος ένας ενεργοποίησε το διαστημικό υπερόπλο, επανέφερε την ανθρωπότητα στο μηδέν. Όλες οι επιγραφές και τα βιβλία καταστράφηκαν αλλά οι Μακεδόνες δεν έχασαν την ταυτότητα τους.

Στη συνέχεια μεγάλες μορφές των Μακεδόνων πρωταγωνίστησαν στην ιστορία αλλάζοντας το ρου της. Εκτός απ’ τον Александар Македонски (Αλεκξαντναρ Μακεδοντσκισκτσκι) που κατέκτησε Έλληνες, Τούρκους, Πέρσες, Ιρακινούς, Ινδούς και Πακιστανούς, και άλλοι πασίγνωστοι άνθρωποι ήταν Μακεδόνες. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται ο William Wallace, ο Μπεν Χουρ, ο Μαγγελάνος, ο Τεροβίτσας, ο Μοντεζούμα, ο Darth Vader, ο Ναπολέων, ο Μπομπ ο Μάστορας, ο Τζακ απ’το Lost, ο Μαραντόνα και η Μαντόνα. Ο λόγος που δεν είναι γνωστό ότι όλοι αυτοί έχουν μακεδονική καταγωγή είναι ότι η ανθρωπότητα έχει πέσει θύμα πλύσης εγκεφάλου απ’ τους Μόρτανγκ. Οι Μόρτανγκ ήταν οι σκλάβοι των Μακεδόνων όταν αυτοί κυβερνούσαν τον κόσμο και παίζει τελικά αυτοί να φταίγαν για τη μεγάλη καταστροφή. Γιατί αυτοί επέζησαν από αυτήν και έσκαψαν μεγάλα τούνελ και μένουν ακόμα και σήμερα σε υπόγειες πόλεις. Και έχουν συμμαχήσει και με τους Βουλμπερ που είναι εξωγήινοι από κάπου εκεί έξω και θέλουν να κατακτήσουν τη γη. Αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να βρεθεί το secret talisman που φορούσε ο Αλεκξαντναρ Μακεδοντσκισκτσκι όταν γαμούσε κι έδερνε. Γι’ αυτό και πρέπει να το βρούμε αυτό εμείς πρώτα για να σώσουμε τον κόσμο. Μπες κι εσύ λοιπόν σ’ αυτήν τη μεγάλη περιπέτεια και γίνε μέλος μια τεράστιας on-line κοινότητας. Με μόνο 29,99€ / το μήνα (+ Φ.Π.Α.) ζήσε ανεπανάληπτες μάχες, λύσε γρίφους, βγάλε quest και πάνω απ’όλα κάνε υπέροχους φίλους!

Afta exo nasipo elas!!

1 comment: