Monday, December 14, 2009

Νορβηγικά Φώτα

Σάλο έχει προκαλέσει το παράξενο φως που εμφανίστηκε στον νορβηγικό ουρανό το πρωινό της 9ης Δεκεμβρίου στις βόρειες περιοχές της χώρας. Έκπληκτοι οι κάτοικοι παρατήρησαν ένα σπειροειδή σχηματισμό ο οποίος κάλυψε μεγάλο μέρος του ουρανού εκπέμποντας ένα έντονο γαλάζιο φως.

Καμία συμβατική επιστημονική εξήγηση δεν έχει δοθεί προς το παρόν ενώ οι θεωρίες δίνουν και παίρνουν: κάποιο λένε ότι είναι το Βόρειο Σέλας, άλλοι ότι είναι μια αποτυχημένη ρίψη ρωσικού πυραύλου νέας τεχνολογίας, κάποιοι ισχυρίζονται ότι πρόκειται για hi-tech πείραμα της NASA ενώ οι πιο τολμηροί λένε ότι είναι το Διαστημικό Υπερόπλο των Αρχαίων Μακεδόνων που το βαράνε που και που οι συντηρητές του για να ξεμπουκώσει.

Όλα αυτά βέβαια δεν είναι δυνατόν να πείσουν κανέναν. Η λύση είναι ξεκάθαρη απλά φοβόμαστε να την ξεστομίσουμε για να μην μας πουν τρελούς και μας πάρουν με τις λεμονόκουπες. Εμείς όμως τολμάμε και λέμε αυτό που βρίσκεται στο μυαλό όλων:

Το φως αυτό είναι UFO που το στείλαν οι Έψιλον που θα έρθουν το 2012 και ήδη έχουν αρχίσει να καταφθάνουν με τα αστρόπλοιά τους. Αυτή η σπείρα που κουνιέται σαν ρουφήχτρα είναι η διαστημική πύλη που άνοιξε για να έρθει το διαστημόπλοιο και το μπλε φως είναι αυτό το πράμα που άφησε πίσω του όταν προσγειώθηκε. ΤΕΛΟΣ.

Όλα τα άλλα είναι φτηνές δικαιολογίες που πουλάν στον λαουτζίκο για να τον δουλέψουν.

Εμείς όμως δεν τα τρώμε αυτά. Μας δούλεψαν στο παρελθόν αλλά ως εδώ πλέον. Και άντε αυτά τα φώτα πάνω απ’ την πόλη του Μεξικού δεν είναι ούφο. Και άντε αυτά τα μεταλλικά πράγματα που πετούσαν με απίστευτη ταχύτητα πάνω απ’ τη Μόσχα ήταν αεροπλάνα. Ας πιστέψουμε ακόμα και ότι αυτό το βίντεο που δείχνει να κάνουν νεκροτομή στον εξωγήινο απ’ το Roswell είναι μοντάζ.

Αλλά εντάξει, ΑΥΤΟ το φαινόμενο κάνει ΜΠΑΜ ότι είναι από alien. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Γι’ αυτό και με τη μία βγήκαν κυβερνήσεις, νάσες, ρώσοι, αμερικάνοι, άγγλοι γάλλοι πορτογάλοι να τα μπαλώσουν με κουτουρού δικαιολογίες.

Το μόνο παράξενο είναι ότι η προσγείωση του ούφου έγινε σε σημείο που μπορούσε να το δει κόσμος και να το βγάλει βίντεο και καρφί μετά στο youtube. Αλλά και εδώ η εξήγηση είναι απλή. Λόγω του φόρτου εργασίας των alien (επειδή πλησιάζει το 2012) έχουν αρχίσει να γίνονται αβέρτα προσγειώσεις-απογειώσεις, οπότε σε κάποια φάση οι πιλότοι αρχίζουν και κουράζονται. Προφανώς ο πιλότος του εν λόγω ούφου κουράστηκε απ’την πολλή δουλειά και ξέχασε τι ώρα ήταν και το προσγείωσε ενώ έβλεπε εκείνη την ώρα ο κόσμος. Ένα λάθος έκανε το παιδί, μη του το βγάλουμε απ’ τη μύτη.

Είναι φανερό ότι τα φαινόμενα αυτά θα αρχίσουν να εμφανίζονται και στην Ελλάδα (που είναι το μέρος που συχνάζουν πιο πολύ οι Έψιλον) γι’ αυτό πάρτε τώρα τις κάμερές σας κι αρχίστε να τραβάτε βιντεάκια τον ουρανό.

1 comment:

  1. Για να ξεμπουκώσει??? Είσαι θεός!

    ReplyDelete