Tuesday, December 22, 2009

Τα Ζώδια της Εβδομάδας


Ας ρίξουμε μια ματιά στα ζώδια αυτής της εβδομάδας!

Σκίουρος (1 Ιανουαρίου - 2 Ιανουαρίου): Σημαντικές ανακατατάξεις στον αισθηματικό τομέα - καβγάδες, ξύλο, παντόφλα. Στα επαγγελματικά έρχονται αλλαγές. Στα αθλητικά θα έχουμε βελτίωση. Να αποφεύγετε τα χασάπικα.

Πέστροφα (3 Ιανοαρίου-4,5 Φεβρουαρίου): Ήρθε η ώρα τα πεστροφάκια να πάρουν κάποιες αποφάσεις σχετικά με τα αυτοκίνητά τους. Προσοχή στα οικογενειακά. Ο Κρόνος κι ο Δίας επηρεάζουν θετικά τα αισθηματικά. Η Πούλια κι ο Αυγερινός στέλνουν χαιρετίσματα.

Κένταυρος (6,72 Φλεβάρη – 42 Μάρτη): Οι κένταυροι πρέπει να προσέχουν από πού περνάν αυτή τη βδομάδα καθώς ο Άρης και η Ζήνα τους επηρεάζουν αρνητικά και είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα πέσει πιάνο στο κεφάλι τους. Στα επαγγελματικά αναμένεται να χάσουν τη δουλειά τους ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα τους γκρεμιστεί το σπίτι. Κίνδυνος – θάνατος στα αισθηματικά, χωρισμοί, μαχαιρώματα, ξεκοιλιάσματα.

Δεινόσαυρος (55 Απρίλη – 22 Ξέρξη): Προσοχή χρειάζεται όταν βρίσκεστε κοντά σε πυρηνικά απόβλητα. Καλό θα ήταν να αποφεύγετε τα πεδία βολής του στρατού. Επίσης, αυτή τη βδομάδα θέλει λίγο προσοχή όταν οδηγάτε στο αντίθετο ρεύμα.

Πίτμπουλ (2009 - 2010): Φάτε πολλά αχλάδια αυτή τη βδομάδα και πλάστε πολύ κιμά. Ο Ερμής σας στέλνει πολλές μύγες στο σπίτι σας και ο Παυσανίας στέλνει φιλάκια.

Έλατο  (50 - 50): Θα γίνει τόνα, θα γίνει τάλλο, παίζει να γίνει και το παράλλο. Προσοχή στο τέτοιο και στο εκείνο. Επίσης πρέπει να αυτώσετε το αποτέτοιο και το αποκείνο. Πληρώστε ΤΣΑ, ΤΣΟΥ, Τσάκι Τσαν.

Σμήγκολ (DJ Pikachu C00L Tr@nc3 mIx): Άπειρα λεφτά θα πέφτουν πάνω σας απ’ τον ουρανό. Θα περπατάτε και θα βρίσκετε σεντούκια θησαυρού, θα κάνετε σεξ όλη μέρα και τη νύχτα θα σας κάνουν μασάζ, θα τρώτε χαβιάρι και αστακό, θα αποκτήσετε υπερδυνάμεις και θα σας δώσουν Όσκαρ. Θα κερδίσετε τζόκερ, προπό, λότο, στοίχημα, θα πάρετε χρυσά μετάλλια παντού και θα παντρευτείτε τη Μέγκαν Φοξ. Στο τέλος θα σας πατήσει τανξ. Μπούγια!

Μασίν Γκαν (##@#$#%$@$#^$#): Παίξτε όλα τα λεφτά σας στο στοίχημα, φτιάξτε καφέ για τον θείο σας και κατουρήστε μέσα, φάτε 2 ωμές πάπιες. Οι πλανήτες σας επηρεάζουν άπειρα. Αφροδίτη, Ποσειδώνας, Πλούτωνας, Σάιμπερτρον, Άλντερααν, Γιούγκοθ, όλοι κάνουν πάρτι με τον εγκέφαλό σας, σας μετατρέπουν σε ζόμπι και σας βλέπουν και γελάνε. Πιείτε πολύ χυμό ανανά.

Πιάτο (1-0, x το ημίχρονο): Κάντε 140 τσιλικάκια. Διαβάστε 100 φορές συνεχόμενες τα Μυστικά του Βάλτου. Πιείτε μαγικό φίλτρο, τερματίστε το Τέτρις και πλέξτε πουλόβερ. Ψήστε στο φούρνο για 20’ στους 1.000 Φαρενάιτ. Κόψτε σε μικρά κομματάκια και σερβίρετε σε μεγάλο μπολ. Καλή όρεξη!

Ράμπο (:p :) :( :o ): Η πιο σημαντική εβδομάδα της ζωής σας. Πρέπει να πάρετε το τουφέκι σας, να βγείτε στο δρόμο, να σκοτώσετε όλους τους κακούς, να μπείτε στο αρχηγείο τους, να σκοτώσετε τον αρχηγό, να καταστρέψετε το μυστικό τους όπλο και να ανατρέψετε τα σατανικά τους σχέδια. Έτσι θα σώσετε την ανθρωπότητα. Μετά όλοι θα σας δώσουν να φάτε ψωμί με μερέντα.

Τορόντο ____>()<____:  Καθίστε ακίνητοι όλη τη βδομάδα σε ένα σημείο. Προσπαθήστε να βγάλετε ρίζες. Αν τα καταφέρετε, θα γίνετε δέντρο.

CD (700MB): Βρείτε πόσοι ελέφαντες πέρασαν απ’ την οθόνη σας και τηλεφωνήστε στο 090-4α22€0055 για να μπείτε στην κλήρωση για το μεγάλο δώρο. Αν απαντήσετε λάθος, θα κάψουμε το σπίτι σας και θα σας χέσουμε το αμάξι.

Τσάο!!!

No comments:

Post a Comment