Wednesday, June 8, 2011

Η Σύλληψη του Μεγαλύτερου Χάκερ


Σάλο έχει προκαλέσει η σύλληψη του μεγαλύτερου και πιο επικίνδυνου χάκερ όλων τον εποχών, του γνωστού με το «παρατσούκλι» th0d0r@s, o οποίος όπως έγινε σήμερα γνωστό είναι ΈΛΛΗΝΑΣ!!!

Ο 7-χρονος χάκερ, που «τρέλανε» FBI και CIA, συνελήφθη σήμερα από Αμερικανούς πράκτορες στο Δενδροπόταμο.


Στις 8:71 το πρωί οι κάτοικοι άκουσαν πολύ δυνατούς θορύβους από ελικόπτερα και αναστατωμένοι βγήκαν στους δρόμους. 450 Αμερικανοί κομάντο ζωσμένοι με Μ-16 και παλούκια είχαν περικυκλώσει την οικία του νεαρού και τον καλούσαν να παραδοθεί. Είχαν μαζί τους ένα Transformer κι έναν παπά που χρειάζονται σε τέτοιες περιπτώσεις, σε περίπτωση που ο ύποπτος χρησιμοποιήσει μεταφυσικές δυνάμεις.

Ο th0d0r@s μέσω του internet είχε καταφέρει να σπάσει το site του FBI και του υπουργείου άμυνας των ΗΠΑ, κλέβοντας εκατομμύρια δολάρια και χρυσαφικά. Τα χρήματα τα έδινε στην άπορη μάνα του και στον μικρό αδερφό του που δεν ξέρει γράμματα. Επίσης ένας θείος του έχει βιοτεχνία με βούρτσες και είχε οικονομικές δυσκολίες οπότε του έδωσε και κατιτίς κι αυτουνού.

Στην οικία του th0d0r@s, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Τρύφονας, ανακαλύφθηκαν 1 ηλεκτρονικός υπολογιστής που περιείχε μέσα 1 motherboard, 1 επεξεργαστή και 1 "σκληρό " δίσκο. Επίσης 1 οθόνη, 1 εκτυπωτή, 1 scanner (εξελιγμένο μηχάνημα υψηλής τεχνολογίας που κάποιοι λένε ότι μπορεί να επικοινωνήσει με εξωγήινους) και ένα μικρόφωνο για να επικοινωνεί με άλλους χάκερ οπουδήποτε στον κόσμο. Επίσης βρέθηκε ένα μόντεμ, μηχάνημα με το οποίο μπορούσε να χρησιμοποιήσει τις εξειδικευμένες γνώσεις του για να «σπάει» το ιντερνέτ και να μπαίνει σε chat rooms και να «σερφάρει» στα λεγόμενα γουέμπ-σάιτς. Σύμφωνα μάλιστα με τις φήμες που κυκλοφορούν στους σχετικούς κύκλους, μια φορά είχε προσπαθήσει να «κατεβάσει » (ντάουν-λόουντ) κι ένα κομμάτι μουσικής, αλλά είναι άγνωστο αν τα κατάφερε.

Όπως είναι φυσικό οι προτάσεις για δουλειά πέφτουν βροχή, αφού όχι μόνο δεν θα καταδικαστεί, αλλά τώρα όλες οι εταιρίες γίνονται χαλί στα πόδια του για να τις πατήσει. Η Microsoft του δίνει συμβόλαιο με 1.000.000.000.000000.091103.13492342^#1=2312343.000 ευρώ το δευτερόλεπτο, ενώ η IBM του δίνει ένα χαρέμι με χανούμισσες. Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θέλουν να τον κάνουν Εμίρη, ενώ η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία βλέπει στο πρόσωπό του το νέο της αυτοκράτορα.

Ακόμα ενδιαφέρονται γι’ αυτόν Τσέλσι, Ρόμα και Εργοτέλης.

Πάντως ότι κι αν γίνει δεν πρέπει να μάθει για την ύπαρξή του ο Darth Vader γιατί μπορεί να τον πείσει να περάσει στη Σκοτεινή Πλευρά της Δύναμης και μετά να γίνει Sith. Άμα γίνει αυτό τη βάψαμε.

No comments:

Post a Comment