Sunday, February 7, 2010

Πότε θα ξυπνήσουμε επιτέλουυυυυς;;;;


Ας ακούσουμε τι μας λέει αυτός ο άνθρωπος.

Απίστευτα πράγματα, που θα κλονίσουν τον κόσμο μας.

Πράγματι, τι τα χρειαζόμαστε όλα αυτά που καταναλώνουμε;

Τηλεοράσεις, υπολογιστές, κινητά, στερεοφωνικά, μπουζούκια, ψάρια, χύτρες, τηγάνια, καναπέδες, κουρτίνες, πλακάκια, παράθυρα, ταβάνια, παγκάκια, δέντρα, δονητές, πίτσες, πινγκ πόνγκ, μπάσκετ, σκι, σουβλάκια, κεφτέδες…

ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;;;;;;

Αυτά δεν τα θέλουμε αλλά μας αναγκάζουν οι κακοί άνθρωποι που ελέγχουν τον κόσμο να τα παίρνουμε. Αμα το σκεφτείτε, δεν θέλαμε να τα πάρουμε, αλλά μας πέρασαν μηνύματα μέσα απ’ τις διαφημίσεις και πήγαμε και τα πήραμε.

Αλλά αυτό το κατάλαβε ΜΟΝΟ αυτός ο άνθρωπος απ’ το βιντεάκι και γι’ αυτό το φωνάζει με τον τηλεβόα, για να τον ακούσουν όλοι, ακόμα κι αυτοί που έχουν καρότα στ’ αυτιά.

Επίσης, αυτός μας λέει ότι τα μέσα ενημέρωσης μας λένε ΨΕΜΑΤΑ!!

Μα πως γίνεται;

Εμείς τα πιστεύαμε όλα όσα μας έλεγαν αλλά τελικά ήταν όλα…

… ΨΕΜΑΤΑ!;!;

Oh my God! Που πάει αυτός ο κόσμος; Καταστρέφουμε τον πλανήτη και κανείς δεν ενδιαφέρεται. Ακόμα κι αυτός που πήγε να μας ξυπνήσει τον πιάνουν κάτι κακοί αστυνομικοί που τους πληρώνουν οι Ιλλουμινάτι.

Μα πόσο ακόμα όλοι θα νοιάζονται για τα λεφτά; Πότε θα νοιαστούν και για τους άλλους ανθρώπους;

Μήπως θα ήταν καλύτερο να δώσουμε την εξουσία στα παιδιά; Σαν τον μικρό Joshua;

Κι επίσης, επιτέλους κάποιος βγήκε και μας είπε πόσο κακά είναι τα video games. Παλιά ο κόσμος ήταν ειρηνικός και ήρεμος, κι όλοι πήγαιναν αγκαλιά για πικ νικ. Τώρα με το GTA και το Mortal Kombat άστα να πάνε. Όλοι βγαίνουν έξω και σφάζουν όποιον βρουν μπροστά τους.

Αλλά αυτός βγήκε και τα είπε. Μας είπε πως πρέπει να ζούμε. Μας δείχνει πως πρέπει να βρούμε το αληθινό νόημα της ζωής, που είναι κρυμμένο κάπου έξω στη φύση, κι όχι απλά να πηγαίνουμε και να αγοράζουμε…

Ας ξεκινήσουμε την επανάσταση, πάρτε κάμερες και τηλεβόες και αν σας το απαγορεύσουν, αντιδράστε! Δείξτε τους ότι είμαστε όλοι ξεχωριστοί σαν χιονονιφάδες.

No comments:

Post a Comment