Monday, April 9, 2012

Νέα Suzuki Yosimitsu






Φίλοι της αδρεναλίνης, τρελιάρηδες οδηγοί, το περιοδικό ‘Πίνια και Τροχοί’ επιστρέφει με τη νέα δοκιμή που ΟΛΟΙ περιμέναμε!! Οδηγάμε τη νέα Suzuki Yosimitsu XGR-9892-0-..1.1.2.% オートバイ και σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις.

Η καινούργια ‘φρεγάτα’ της Suzuki είναι μια μηχανή από το μέλλον. Οι Ιάπωνες κλειδαμπαρώθηκαν για 10 χρόνια σε μπουντρούμια και έκαναν βελτιώσεις στα σχέδιά τους με σκοπό να φτιάξουν το Kraken των δύο τροχών. Η καινούργια Yosimitsu είναι μία υπερ-καυλωστερή μηχανάρα με 400-κύλινδρο μοτέρ που μπορεί να φτάσει σε ταχύτητα 2 φορές αυτή του φωτός. Μετά από πετυχημένα πειράματα που έγιναν στο CERN, οι κατασκευαστές αποφάσισαν να ενσωματώσουν έναν διασπαστή, τον Singularity 1, με τον οποίο ο οδηγός μπορεί να ανοίγει τρύπες στον χωροχρόνο και να πηγαίνει από σημείο σε σημείο σε χρόνο ρεκόρ!

Η εξάτμιση είναι Fire-Die, το μοντέλο Hell-Noizer, 45 χιλιόμετρα σε μήκος, και εκτός του ότι παράγει ήχο που σπάει τύμπανα και κάνει όλα τα γκομενάκια να σε προσέξουν, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν κανόνι απ’ το Πολεμικό Ναυτικό.

Η αλυσίδα είναι από σμαράγδια και ρουμπίνια, η σέλα είναι από δέρμα ρακούν Κούβας ραμμένο σε μπούτια 15-χρονης παρθένας και το ντεμπραγιάζ από μίθριλ. Αντί για πολλαπλασιαστή, η μηχανή έχει διαιρεστή, ο οποίος μάλιστα καταφέρνει και διαιρεί με το άπειρο!

Για να είσαι σίγουρος ότι δεν θα στην κλέψουν, η μηχανή ανοίγει μόνο με το ειδικό μοναδικό δαχτυλίδι, φτιαγμένο απ’ τον Sauron στο υπερ-σύγχρονο εργαστήριό του στη Μέση-Γη. Επίσης, το σύστημα οδήγησης γίνεται μέσω ενός μικροτσίπ εμφυτεύματος στον εγκέφαλό σου, το Mind-Controller 3000, το οποίο σου επιτρέπει να ελέγχεις κάθε κίνηση της μηχανής με το μυαλό σου, με απίστευτα μικρό χρόνο απόκρισης, κι επιπλέον επιτρέπει στους Μασόνους να σε ελέγχουν και να βάζουν σε κίνηση το σχέδιό τους για παγκόσμια κυριαρχία. Τέλος, με την ενσωματωμένη νανορομποτική τεχνολογία που διαθέτει η μηχανή δεν χρειάζεται να στρίψει, αφού όταν ο οδηγός θέλει να πάει αριστερά ή δεξιά, στρίβει αντίστοιχα όλη η Γη!

Για να επιβραβεύσει τους φανατικούς της φίλους η εταιρία προσφέρει στους πρώτους 100 που θα αγοράσουν τη μηχανή το ειδικό μαραφέτι που αφήνει πίσω το φως που βγάζουν αυτές οι μηχανές απ’ το Tron.

Οπότε αν θέλετε να οργώσετε όρη, πεδιάδες και θάλασσες, αν θέλετε να ακουστείτε σε όλα τα μήκη και πλάτη της Υφηλίου, αν θέλετε να σας δώσουν Όσκαρ γαμηστεροσίνης και πάνω απ’ όλα αν θέλετε ορδές από γκόμενες να σας παρακαλάν γυμνές να τις πάτε βόλτα έστω για ένα nanosecond, βρήκατε τη μηχανή σας!